Individuele begeleiding

Veel mensen met kanker kiezen niet voor een groepsprogramma, maar prevaleren een individuele begeleiding. 

Herstel en Balans biedt deze begeleiding aan.

Onze professionals zijn oncologisch geschoold in het individueel begeleiden van mensen met kanker. 

Uitgangspunt is de begeleidingsbehoefte van de patiënt, er vindt vooraf een intake plaats. Het aantal bijeenkomsten is per persoon verschillend.

De individuele begeleiding kan gericht zijn op:

- Ondersteuning van mensen met kanker in de diverse ziektefasen van de ziekte;

- Ondersteuning en begeleiding van mensen met kanker in hun terugkeer naar werk;

Ondersteuning bij herstel en Balans in werkgeluk

Dit is een individueel coachingstraject waarbij gebruik gemaakt wordt van de methodiek van Human Being Management, de Analytical Competence Tool. (ACT®)  Dit is een instrument waarmee vrij snel talenten van mensen in beeld gebracht kunnen worden.

De Analytical Competence Tool (ACT®) is een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACT®-meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de meting in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Door de meting komen er zaken aan het licht die anders verborgen blijven. Met kennis van het onbewuste kan de talent tot bloei komen!

De meting en terugkoppeling geeft kennis en handvatten om te ondersteunen bij vele vraagstukken en laat onbewuste talenten zichtbaar worden.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel Carla op +31 (0)6 11616594 of mail haar Herstelenbalans.carla@gmail.com.